Portfölj (Portfolio)I N F O R M A V I S I O N
Portfölj (Portfolio)

kundexempel

Här finns några exempel på vad  I N F O R M A V I S I O N  har gjort för några kunder. Som ni kan se är det många IT-företag med höga krav på kvalitet och snabba leveranser.

På sidan med exempel på uppdrag visas exempel på enskilda typer av uppdrag.

 

På sidorna med kundinformation kan du kan i de flesta fall klicka på bilderna för att se de större. Under bilden står hur stor bilden är. Vissa filer är Adobe Acrobat-filer. Läsare för detta format kan laddas hem från Adobes hemsida.
Get Acrobat Reader


kund

Kort beskrivning av företaget. Klicka på loggan till vänster för mer information om vad som har gjorts för kunden.


Next Nordic AB
Annonser
Utskick
Företagspresentation
Q

next nordic ab

Next Nordic AB är en av de ledande leverantörerna av SUN-system. De arbetar i nära samarbete med SUN Microsystems och har ett stort lager för att snabbt kunna ge service åt sina partners. De erbjuder förutom detta dessutom utbildning och skräddarsydda tjänster.

Deras webbplats är nog det enklaste sättet för en SUN-återförsäljare att köpa sina datorer. Förutom att kunna beställa ur SUNs hela sortiment kan de konfigurera datorerna direkt och få de hopsatta och färdiginstallerade.

Läs mer om föreaget på deras hemsida: www.next.se


Utimaco
Företagstidning
CD inlagor
Smör och bröd

Q

utimaco safeware ab

Utimaco Safeware producerar programvara och hårdvara för avancerade säkerhetslösningar i både små och större persondatorsystem. Huvudkontoret ligger i Tyskland och företaget finns i tio länder i Europa. Utimaco har en hel del marknadsmaterial som produceras i Tyskland, men för att materialet skall finnas även på svenska har man valt att producera en del här.

Utimaco Safeware AB ingår i Utimaco Safeware koncernen. Huvudkontoret ligger utanför Frankfurt/Tyskland med utvecklingscentra i Tyskland, Österrike och Belgien. Utimaco Safeware är ett av de ledande IT-säkerhetsföretagen i Europa. Utimaco Safeware AG grundades 1983. De är idag över 300 anställda, varav 12 i Sverige och har 10 egna bolag i Europa. Produkterna sträcker sig ifrån hårddiskkryptering, kortläsare, VPN-, PKI lösningar mm, mm. Utimaco Safeware AG är noterad sedan den 16 februari på Neuer Markt, Frankfurtbörsen.

Utimaco Safeware AB etablerades 1998 i Sverige som ett dotterbolag till Utimaco Safeware AG.

Du kan läsa mer om företaget på deras hemsida: www.utimaco.com


DMSN.gif (1074 bytes)
Företagspresentation
Originalarbete utskick
Illustration
Q

dimension ab

Dimension är en integratör som skapar plattformen för den digitala ekonomin. Genom  fokusering och kompetens kring infrastruktur erbjuder de lösningar som möter den digitala ekonomins krav på snabbhet, skalbarhet, tillgänglighet och säkerhet.

Läs mer om Dimension på: www.dimension.se


L.M.C. ARNTO AB
Produktkartonger

Företagspresentation
Q

lmc arnto ab

LMC är ett företag som importerar och låter tillverka produkter i plast. Presenningar av olika slag, påsar, filmer och olika typer av skyddsöverdrag. De har ett stort kantaktnät med tillverkare över hela världen och ett välfyllt eget lager. Deras motto är "Inget är för litet, inget är för stort". En stor styrka hos företaget är dess smidighet. Tack vare kontakterna och branschkunnandet kan de med stor säkerhet hitta lösningar åt sina kunder.

 


NETWORK ASSOCIATES
Kundtidning
Inbjudan till golf
Diverse
Smör och bröd
Q

network associates ab

Network Associates är en av världens ledande programvaruleverantörer i områdena Anti-Virus, nätverksövervakning och informationssäkerhet.

Network Associates hemsida: www.nai.com


JEJMS CONCRETE
Logotyp och visitkort
Användarhandbok
Website

Q

jejms concrete ab

Om man vill att en betongkonstruktion skall vara så stark och hållbar som möjligt, är det viktigt att se till att det inte bildas sprickor i konstruktionen. JEJMS Concrete säljer en programvara för att bl a minimera riskerna för detta. Företaget samarbetar nära med Luleå Tekniska Universitet, Cementa och PEAB.


Travel Safety Scandinavia
Produktblad
Produktfotografering
Smör och bröd

Q

travel safety scandinavia ab

Om du är ute och reser mycket finns det anledning att fundera lite extra på säkerheten. Travel Safety Scandinavia levererar små praktiska och bra sammansatta säkerhetskit för den resande. Kiten levereras i praktiska väskor eller i speciellt utformade nessesärer och kan innehålla allt från första förband till ficklampa och skyddsmask.

Travel Safety Scandinavia har även en del konsultverksamhet och genomför utbilbildningar på företag och organisationer i säkerhet. Företaget drivs av en fd säkerhetschef på ett av Sveriges större börsbolag.


IRON VELOCITY BIKES & PARTS
Logga, smör och bröd
Annonser
DM Utskick
Dekoration på tank

Q

iron velocity bikes & parts ab

Det här företaget har specialiserat sig på att leverera delar till s k Custom-motorcyklar. Iron Velocity bygger även egna Custom. Företaget startades 1998, och INFORMAVISION valdes att skapa logotypen. Under året som gått har ett antal produktbroschyrer och annonser producerats. Embryot till en marknadsplan har även tagits fram. Försäljningen sker dels genom en egen butik i Järfälla, dels genom webbsidor och dels genom kataloger.

Iron Velocits hemsida: www.ironvelocity.com


Q

moderaterna i salem

Till valrörelsen 2002 behövde Moderaterna i Salem fotografier på alla kandidater till fullmäktige. INFORMAVISION fick uppdraget och fotograferade kandidaterna i samband med sammanträden. Till en presentation av programmet för Salem behövdes de bilder som visade Salem av idag. En vacker försommardag gav jag mig ut och fotograferade att antal bilder.

Moderaterna i Salems hemsida: www.moderat.se/salem


Q

aramis

Hösten 2002 bestämde sig en revisor med ett företag som heter Aramis för att presentera sig för framtida kunder med ett säljbrev. Uppdraget gick till INFORMAVISION.

Aramis hemsida: www.aramis.se


Q

utskogen data

Som FD marknadschef och distributionschef på ett av Sveriges största leverantörer av kringutrustning till datorer har Tomas Wallin på Utskogen Data ett väl utbyggt kontaktnät, och försommaren 2002 bestämde han sig för att med det kontaktnätet och en massa erfarenhet från branschen att driva sin hobbyfirma på heltid. Han ansåg att firman behövde lite grafisk uppfräschning och som en del i det fick INFORMAVISION uppdraget att skapa en ny logotyp.

Utskogen Datas hemsida: www.utskogendata.nu


 

© Copyright 1998-2008