Portfölj (Portfolio)I N F O R M A V I S I O N
Portfölj (Portfolio)

UTIMACO

Utimaco SafeWare producerar programvara och hårdvara för avancerade säkerhetslösningar i både små och större persondatorsystem. Huvudkontoret ligger i Tyskland och företaget finns i tio länder i Europa. Utimaco har en hel del marknadsmaterial som produceras i Tyskland, men för att materialet skall finnas även på svenska har man valt att producera en del här.

SafeGuard Säker information 0009

företagstidning

På våren 2000 föreslog jag att Utimaco skulle ha en företagstidning att skicka ut till kunder och presentera sig själv med på t ex mässor. Frågan bearbetades, och det beslutades att tidningen skulle produceras. Kravet från Utimaco var att det skulle ställa så låga krav på insatser från dem som möjligt Jag tog kontakt med en journalist som är insatt i IT, Frans Smidek, och under sommaren skapades det första numret. Tidningen användes på IT Secuity 2000.

CD Inlagor

PDF, 140KB

cd inlagor

Under sommaren 1998 behövde Utimaco inlagor till de CD som programvarorna levereras på. Utimaco valde INFORMAVISION till att göra det jobbet.

Utimaco Smör och bröd

GIF, 24KB

smör och bröd

När Utimaco var ganska nytt som företag i Sverige behövde de snabbt visitkort, korrespondenskort o dyl. INFORMAVISION har producerat originalen till visitkort, korrespondenskort, kuvert, brevpapper mm i enlighet med Utimacos grafiska riktlinjer.

 

 

© Copyright 1998-2008