Portfölj (Portfolio)I N F O R M A V I S I O N
Portfölj (Portfolio)

Dimension Sweden AB

Dimension är en integratör som skapar plattformen för den digitala ekonomin. Genom  fokusering och kompetens kring infrastruktur erbjuder de lösningar som möter den digitala ekonomins krav på snabbhet, skalbarhet, tillgänglighet och säkerhet.

Företaget börsnoterades i början av 2001.

Läs mer om Dimension på: www.dimension.se

företagspresentation

När Dimension skulle starta sin verksamhet i Norge behövdes det en presentation i Microsoft PowerPoint. Man hade ett grundmaterial, men man tyckte inte att presentationen hade den kvalitet man ville ha. Eftersom det var mycket ont om tid kontaktades INFORMAVISION. Presentationen ordnades till så att den stämde med Dimensions grafiska profil, och en hel del illustrationer och grafiska element skapades. Innehållet i det befintliga materialet ordnades om och sattes ihop. Presentationen levererades till Norge.

En större presentation på flera språk och med flera inriktningar är planerad.

Foldrar
JPG, 66,7KB

originalarbete

Dimension är ett IT-företag med höga krav. Dessa produktioner är inte stora, men det är alltid bråttom när de skall göras. Pga de längre produktionscyklerna hos den ordinarie byrån, kan inte denna användas, därför får INFORMAVISION uppdraget att producera dem.

illustration

Till en presentation och till webben behövdes en illustration som beskrev Dimension på ett enkelt sätt. Illustrationen gjordes dels som en bild att använda på webben och dels en uppsättning små animationer att användas i presentationer på norska och svenska.

 

© Copyright 1998-2008