Portfölj (Portfolio)I N F O R M A V I S I O N
Portfölj (Portfolio)

Travel Safety Scandinavia

Om du är ute och reser mycket finns det anledning att fundera lite extra på säkerheten. Travel Safety Scandinavia levererar små praktiska och bra sammansatta säkerhetskit för den resande. Kiten levereras i praktiska väskor eller i speciellt utformade nesessärer och kan innehålla allt från första förband till ficklampa och skyddsmask.

Travel Safety Scandinavia har även en del konsultverksamhet och genomför utbildningar på företag och organisationer i säkerhet. Företaget drivs av en f d säkerhetschef på ett av Sveriges större börsbolag.

produktblad

Eftersom Travel Safety Scandinavia är ett litet företag behövdes ett enkelt, men ändå fullständigt produktblad som beskriver de olika kiten. Till själva kiten har även ett litet häfte med säkerhetsinformation producerats.

produktfotografering

Till en presentation behövdes bilder på de olika kiten, dels som OH och dels som bilder i en presentationsmapp. Produkterna fotograferades med digitalkamera. Presentationsbilder producerades dels på papper och dels på OH. Presentationerna levererades i var sin presentationsmapp.

smör och bröd

Under åren har INFORMAVISION hjälpt Travel Safety Scandinavia inte bara med visitkort och sådant, utan även en del administrativa detaljer såsom t ex förlagor för fakturering.

 

© Copyright 1998-2008