Portfölj (Portfolio)I N F O R M A V I S I O N
Portfölj (Portfolio)

L.M.C. ARNTO AB

LMC är ett företag som importerar och låter tillverka produkter i plast. Presenningar av olika slag, påsar, filmer och olika typer av skyddsöverdrag. De har ett stort kontaktnät med tillverkare över hela världen och ett välfyllt eget lager. Deras motto är "Inget är för litet, inget är för stort". En stor styrka hos företaget är dess smidighet. Tack vare kontakterna och branschkunnandet kan de med stor säkerhet hitta lösningar åt sina kunder.

I arbetet med att utöka sitt sortiment har LMC under 2000 behövt nya utformning av två produktkartonger.

mögelavluftaren

Detta är en produkt som behövde en kartong som både skulle attrahera den professionelle byggaren som den händige gör-det-självaren. Det är en produkt som på ett enkelt sätt avluftar under tak och på så sätt förhindrar mögelbildning och fukt.

En liten låda med påsar
JPG, 170KB

en liten låda med påsar

Denna produkt finns reda i ett antal olika tappningar. Förslaget som togs fram är en lite fräschare och smidigare förpackning med ett par egenskaper som de andra inte har.

LMC
JPG, 280KB

företagspresentationsfolder

Inför en mässa behövde LMC en liten folder som presenterade företaget. Eftersom den branch som LMC arbetar i är ganska homogen gjordes ett förslag till folder som baserades på ett tema. Detta tema kom från en lite ordlek med orden täcka, skydda och dölja. Dessa tre ord passar lika bra för att beskriva LMCs produkter, som vad en spionorganisation gör. Temat i foldern kan beskrivas som en blandning av James Bond och Mission Impossible.

Förslaget godtogs med stor entusiasm och en folder producerades med detta innehåll.

 

 

© Copyright 1998-2008